PROPERA REUNIÓ

Propera reunió: Junta ordinària de l'Ampa curs 2019-20 dimecres 8 de gener de 2020.

dijous, 20 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017




CELEBRACIÓ DE SANT JORDI A L’INSTITUT MANOLO HUGUE – 2017


Benvolgudes famílies,

Demà dia 21 d’abril, a l’institut Manolo Hugué celebrarem la diada de Sant Jordi.  Per aquest motiu, l’horari dels alumnes es veurà modificat i les diferents activitats programades es faran de 9 a 13.30h.

Enguany hem preparat una celebració molt especial on la solidaritat serà la gran protagonista amb projectes molt significatius i prou importants com ara:

-        La venda de samarretes pel “Projecte Naty”, on els diners aconseguits aniran integrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i, concretament, en la recerca i prevenció del càncer infantil.  Aquesta iniciativa s’ha promogut arrel de la mort de la nostra alumna i companya Natalia Castillo Caicedo.

-        La venda de roses i l’esmorzar solidari, ambdues activitats preparades pels alumnes de 4ESO per ajudar en el finançament del viatge de final de curs a Berlín.

A més, els alumnes podran gaudir de tallers, activitats esportives i musicals i del lliurament de premis dels diferents concursos: literari en llengua catalana, castellana, anglesa, francesa i italiana; de pastissos; de cartells; d’elaboració de sabó...

Aquest any, doncs, i degut a la importància d’aquestes activitats solidàries, us demanem la vostra col.laboració econòmica en la mesura que sigui possible i us encoratgem a animar als vostres fills a participar en totes les activitats i a gaudir d’una diada de Sant Jordi molt especial.

Cordialment,




Jaume Balart Clapés
Director de l’institut Manolo Hugué

Caldes de Montbui, 20 d’abril de 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada