PROPERA REUNIÓ

Propera reunió: Junta ordinària de l'Ampa curs 2019-20 dimecres 8 de gener de 2020.

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Vaga de la comunitat educativa 24 Octubre 2013


El MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) des de fa molts anys hem posat tot l’esforç en la defensa d’una educació pública i de qualitat, per això responen amb la unitat i força de tota la comunitat Educativa donant suport a la convocatòria de vaga a l'educació prevista per al dijous 24 d’octubre, perquè si ens ho proposem podem aturar aquest desmantellament al que ens estan abocant les retallades i la LOMCE.

LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA: NI LOMCE, NI RETALLADES

El principal objectiu del Marc Unitari de la Comunitat Educativa - MUCE és vetllar i defensar l’educació pública i la seva qualitat, perquè estimem l’escola pública, perquè estem fermament convençuts i convençudes que l’educació pública és un dels pilars fonamentals en una societat democràtica i que cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa.

Per això rebutgem absolutament tant les polítiques de retallades a l’Educació, com la normativa que vol desplegar la LOMCE que lluny de millorar el funcionament de l’escola pública, posa en qüestió valors fonamentals i és contrari a l’esperit i les formes de l’educació pública i de l’escola catalana.

Les entitats i organitzacions del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) fem una crida als professionals de l'educació, a les famílies i als estudiants a participar en la vaga del dia 24 d’octubre, en les mobilitzacions, protestes, i manifestacions previstes contra la LOMCE i les retallades que posen en risc la infància i la cohesió social. També es fa necessari revisar tant la LEC com la manera en que s'està aplicant.

Perquè no podem quedar indiferents a una convocatòria com la del dia 24 d’octubre, una convocatòria estatal, on tota la comunitat educativa -des de preescolar fins a universitat- està cridada a defensar una escola pública i de qualitat al servei de la societat. Defensem l’educació, la cultura i la llengua catalana, lluitem per la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el dret a l’educació. El MUCE ens dirigim a la ciutadania per demanar ajuda, compromís i col·laboració participant en la mobilització ciutadana del 24 d’octubre donant suport a aquesta jornada de lluita manifestant-nos en defensa l’educació pública, front les polítiques que l’amenacen i mostrant rebuig a la LOMCE i a totes les mesures que suposen un retrocés en l'àmbit educatiu.

MUCE: AEP - AJEC - A.M ROSA SENSAT - FAPAC – FAPAES - FE CCOO - FE CGT - FETEUGT - FMRPC - SINDICAT D’ESTUDIANTS – SINDICAT D’ESTUDIANTS DELS PPCC - USTEC-STE’s


Seguint aquest link podeu conultar la normativa sobre la vaga d'alumnes a l'institut.

1 comentari: