PROPERA REUNIÓ

Propera reunió: Junta ordinària de l'Ampa curs 2019-20 dimecres 8 de gener de 2020.

dimarts, 3 de febrer del 2015

DOCUMENTAL-XERRADA-CONFERÈNCIA:12 de febrer

El proper dijous, 12 de febrer a les 21h a l’Escola de Música, el Sr. JOAN CHAMORRO, director de la SANT ANDREU JAZZ BAND ens oferirà una xerrada-conferència sobre la formació i trajectòria d’aquest grup orquestral.
L’entrada és totalment lliure i previament es passarà el documental “KIDS AND MUSIC, LA SANT ANDREU JAZZ BAND” que explica la història i el recorregut de la Sant Andreu Jazz Band i les tècniques d'ensenyament del director d'orquestra Joan Chamorro. El director i productor del treball, Ramon Tort, va conèixer la jove orquestra musical i va quedar impressionat pel seu talent. El 2010 va començar a rodar un llargmetratge que convida a entrar a aquest món musical on els protagonistes són el jazz i els nens d'entre 6 i 18 anys que formen la banda.
El documental ha tingut un llarg recorregut en festivals i ha estat distingit amb diversos guardons a nivell internacional.
                        PASSI DOCUMENTAL, a les 20h
                 XERRADA-CONFERÈNCIA, a les 21h
                        Escola Mpal. de Música Joan Valls
                        Caldes de Montbui

 Us emocionarà conèixer amb quina força, motivació i tècnica utilitza el director per fer que els seus alumnes arribin a aquest nivell de qualitat musical.
Cordialment,
L’Equip de professorat EMM Joan Valls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada