PROPERA REUNIÓ

Propera reunió: Junta ordinària de l'Ampa curs 2019-20 dimecres 8 de gener de 2020.

divendres, 28 de novembre del 2014

Nou projecte: l'ESCOLA DE CASTELLS

ESCOLA DE CASTELLS
Iniciació lúdica al món dels castells per a totes les edats


Benvolgudes escoles, ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos conèixer un nou projecte que per primera vegada engeguem els Castellers de Caldes i que ens il·lusiona molt: l'Escola de Castells.

L'Escola té com a objectiu principal donar a conèixer el fet casteller d’una manera divertida i lúdica, aprenent conceptes tan teòrics com pràctics. Les activitats estaran especialment dirigides a totes aquelles persones que no hagin fet mai castells i vulguin provar-ho, així com a aquells membres més novells de la colla que vulguin seguir aprofundint en la seva tècnica i coneixement.

Una de les grans virtuts del món casteller és que aglutina un gran ventall d'edats i condicions físiques diferents, tothom pot trobar el seu lloc dins d'una colla castellera. En aquesta línia no ens plantegem un límit d'edat sinó que volem fer una àmplia difusió a centres de primària, instituts i escoles d'adults, de Caldes i rodalies.

Les activitats de l'Escola seran diferents segons les edats i les qualitats dels participants. Ens dividirem en grups segons puguin formar part de la canalla, del tronc i de la pinya.

L'Escola es durà a terme els divendres 5, 12 i 19 de desembre del 2014 i 9, 16, 23 i 30 de gener del 2015. L'últim dia de l'Escola de Castells coincidirà amb el primer assaig oficial de la colla, per tal que els assistents vegin com funciona un assaig real i aquells que vulguin puguin mantenir una continuïtat i arribin a formar part de la família escaldada la temporada vinent.

No és necessari inscriure's prèviament, ni assistir tots els dies. Les sessions seran al mateix local dels Castellers, al carrer General Padrós número 35 de Caldes de Montbui. L'horari de l'escola serà de 19:30h a 21:30h.
El local disposarà de servei de bar i entrepans, un espai per fer caliu de grup tant abans com després de l'escola, i on podran esperar-se els acompanyants.

Així doncs ens dirigim a vosaltres escoles, per tal de fer-vos coneixedors d'aquest projecte i demanar la vostra col·laboració en l'àmbit de la difusió permetent-nos repartir els prospectes informatius a tots els vostres alumnes.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte en aquests enllaços:

correu electrònic: escola@castellersdecaldes.cat
web: www.castellersdecaldes.cat
pàgina de facebook: www.facebook.com/escoladecastellsescaldada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada