PROPERA REUNIÓ

Propera reunió: Junta ordinària de l'Ampa curs 2019-20 dimecres 8 de gener de 2020.

dilluns, 10 de febrer del 2014

“Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill

Benvolguda / Benvolgut,

L’equip de “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill us convida a la xerrada-presentació de l’informe “Consells escolars i participació de les famílies a l’escola. Una lectura marcada per la LOMCE” que es farà en el marc de les II Jornades Educació Avui de la Fundació Jaume Bofill.

Durant l’acte, Marta Comas, directora de “Famílies amb veu”, mantindrà una conversa amb en Ramon Plandiura, coautor de l’informe i advocat expert en legislació en l’àmbit educatiu, on exposaran els principals canvis que introdueix la LOMCE en el poder de decisió de les famílies en l’educació. Després simularem un consell escolar on intervindran representants de tots els sectors:
Representant de pares de l’escola pública: Irene Lop (Escola l’Univers)
Representant de pares de l’escola concertada: Carles Armengol (CCAPAC)
Representant de directors: Jordi Musons (Escola Sadako)
Representant de tècnics d’educació: Lluís Carol (Ajuntament de Barberà del Vallés)
Representant d'alumnes: Martí Miràs (Escola Súnion)

Aquesta sessió serà el dijous 20 de febrer de 12h a 14h a l’Aula 1 del CCCB. Per reservar una plaça poseu-vos en contacte amb nosaltres familiesambveu@fbofill.cat enviant-nos nom, cognoms i adreça de correu electrònic.

Les Jornades Educació Avui són un espai de referència generador de reflexió, debat i anàlisi sobre la situació actual i els reptes de futur immediat de l'educació a Catalunya. Se celebraran els dies 19 i 20 de febrer de 2014 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Podeu trobar tota la informació i el programa aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada