PROPERA REUNIÓ

Propera reunió: Junta ordinària de l'Ampa curs 2019-20 dimecres 8 de gener de 2020.

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Assistència Psicològica



Mª José Dionisio Garcia, Psicòloga Clínica col.l núm. 9549 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
Amb la passió, il·lusió i perseverança que tinc per la meva professió faig realitat el somni de donar resposta integral a les necessitats individuals de cada infant i/o adolescent, amb dificultats o trastorns, així com acompanyar i oferir suport a les famílies, als pares i mares, educadors i docents en contacte amb els infants i els adolescents.

D’aquesta manera, he dissenyat Programes d’Atenció Psicològica·Psicopedagògica per escoles, instituts i Serveis Socials de la zona, així com Espais per compartir amb els pares la meravellosa tasca de fer de pare i mare, fent Escola de Pares, Tallers especialitzats, Seminaris i Xerrades.

Desde el curs 2003-2004, els pares i mares de l’ INS Manolo Hugué, venen contractant els meus serveis d’Atenció i Intervenció Psicològica per a famílies . Prioritza’n les persones, endavant¡¡¡
La família, l’ Institut i els amics configuren l’espai en què es mouen els nostres fills en aquesta etapa de l’ ESO i Batxillerat. Cadascun d’aquests àmbits té una funció pròpia que no podem delegar ni substituir. La convivència genera, naturalment, situacions diverses, unes d’alegres i  altres de tristes, i crisis, algunes de previsibles i altres totalment imprevisibles. Tot això pot cremar els seus membres, sobretot els que estan o se senten sols, sensibles i/o afectats per la situació. 

La intervenció i atenció va dirigida a ajudar als pares, la família, en la tasca del dia a dia, inculcar i assolir pautes, rutines i hàbits, d’estudi, de responsabilitat i cooperació. Oferir i ensenyar estratègies, tècniques i tàctiques pròpies de la didàctica i la psicologia en totes aquelles situacions que es presenten en l’espai d’actuació dels nostres fills.

Horari d’atenció a les famílies i alumnes: Cada dilluns i dimecres de 9´00 a 12’00 hores amb cita prèvia.
Per concertar entrevista us podeu dirigir a la Biblioteca, al Tel.:931889236 o al mjdionisio@strategia.es       


1 comentari: